Verzenden en retourneren

Na het ontvangen van uw betaling worden de artikelen zo snel mogelijk door ons verzonden. De verzending zal voornamelijk worden uitgevoerd door TNT pakketdienst of via brievenbuspost. Wij proberen ervoor te zorgen dat u binnen 7 werkdagen uw producten in huis hebt. Het kan echter voorkomen dat het door u bestelde product niet op voorraad is.

In dat geval zullen wij contact met u opnemen. U kunt ons dan vragen het product na te zenden, of de koop te annuleren en het betaalde bedrag terug te storten. Zakelijke opdrachtgevers hebben de mogelijkheid om op factuur te bestellen. De factuur wordt dan binnen 1 week na levering van de producten verstuurd. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen dienen betalingen netto binnen 14 dagen voldaan te worden.

La Chiara Cioccolata probeert al haar klanten tevreden te stellen. Suggesties en klachten kunt u doorsturen per e-mail en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden. Niet-verse producten mogen teruggestuurd worden binnen 10 dagen na levering, bij voorkeur in de originele verpakking. De vervoerskosten van de retourverpakking moeten vooraf betaald zijn. Wij accepteren geen retourzendingen onder rembours.